A boldogság lehetősége kizárólag bennünk, és nem rajtunk kívül van!

SZABÓ PÉTER:
VÁLASZD A BOLDOGSÁGOT!

15 egyszerű módszer, hogy jobban
érezd magad!


A változtatáshoz az első lépés mindig az, hogy meghatározzuk, mennyire érezzük boldognak magunkat!

Te mennyire vagy boldog?

Milyen sokan nem szeretik ezt a kérdést, pedig ahhoz, hogy változtatni tudjunk jelenlegi helyzetünkön, tisztán kell látnunk elégedettségünk, boldogságunk, kiegyensúlyozottságunk mértékét.

Ha gondolkoznod kell azon, hogy mennyire vagy boldog, akkor:

  • check
    ​eljött az ideje annak, hogy pozitív megvilágításba helyezd életfelfogásodat

  • check
    ​el kell fogadnod, hogy a jóllét önmagában még nem garancia a boldogságra

  • check
    ​be kell látnod: az épphogy élni olyan, mintha kisajnálnád magad a saját életedből

A boldogság tanulható – a boldogság választható!

Talán a legfontosabb azzal tisztában lenni, hogy kivétel nélkül mindenkinek lehetősége van a boldogság megélésére, függetlenül attól, hogy mi van a környezetében. Hiába minden külső befolyásoló tényező, ha valaki magabiztos, az magával hozza a boldogságot is. Ez az érzés ugyanis elképzelhetetlen anélkül, hogy az ember jóban legyen önmagával, szeresse magát, ezt pedig büszkén vállalja is. Az önbecsülés tehát nem nagyképűség, emiatt nem is lehet eltúlozni. Az önbecsülés valójában a boldogság megalapozója.

Nézz magadba – és boldog leszel!

Ha úgy érezzük, hogy nem mi irányítjuk az életünket, hogy csupán áldozatok vagyunk, és körülöttünk minden csak úgy megtörténik, akkor stresszben és feszültségben élünk. Ez vár mindenkire, aki olyan dolgokat akar befolyásolni, amelyek nem rajta múlnak. A jó hír az, hogy a választás mindig a miénk. Sose felejtsük el, hogy mindig eldönthetjük, boldogok akarunk-e lenni, vagy boldogtalanok.


Mindennek alapja: a gondolkodás

Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy boldogságunk vagy boldogtalanságunk okai a külvilágban keresendők. Pedig az, hogy miként érezzük magunkat, csupán egy valamitől függ: attól, hogy megváltoznak a gondolataink. Hisz minden arról szól, hogy miképpen gondolkozunk magunkról, az életünkről, a többi emberről, a lehetőségekről. A negatív gondolatok letaglóznak, míg a pozitívak a magasba emelnek, erőt és hitet adnak.

Változtasd meg a gondolkodásodat!

​A Válaszd a boldogságot! című könyvben megtalálod azt a 15 módszert, amellyel könnyedén formálhatod gondolataidat, érzéseidet, ezáltal pedig biztosan a boldogság irányába állítod életedet. Figyelj hát arra, hogy:


Fenyőmagból nem lesz almafa
Életünk csak akkor változik, ha megváltoztatjuk a gondolatainkat. Elsősorban a magra kell koncentrálni, nem az eredményekre és a termésre.


Amit érzel, azt teremted
Ha jól érezzük magunkat, jó dolgokat teremtünk, ha ennek a másik oldalára hangolódunk, tudnunk kell, hogy azt bocsájtjuk előtérbe.


Legyél Te az első helyen
Ahhoz, hogy értékeset adhassunk, elsősorban a saját kedvünkben kell járnunk, hiszen ezáltal leszünk kiegyensúlyozottak, és csak így tudunk magunkból is minél több szeretet adni.


Kikkel veszed magad körbe
Aki negatív emberek között éli életét, az menthetetlenül negatív lesz. Esélye sem lesz a boldogságra, a boldogtalanság ugyanis úgy terjed, akár egy vírus.


​A szerzőről

Szabó Péter motivációs előadó, tréner és a többszörös bestseller, az Állj félre a saját utadból! című könyv szerzője.

Dolgozott árokásóként, pincérként, marketingesként, majd kemény, kitartó munkával eljutott oda, hogy több mint 1500 ember vezetőjévé vált. Ma már csak azzal foglalkozik, ami a legnagyobb boldogságot jelenti számára: előadásokat, tréningeket tart. Teljes elszántsággal azon dolgozik, hogy saját tapasztalatait és megszerzett tudását másoknak átadva megkönnyítse az emberek életét. Mára több kontinensen keresett előadó (többek között Kanadában, Ausztráliában, Németországban és Svájcban is tartott tréningeket).

Több könyv szerzője, társszerzője (Állj félre a saját utadból!, Van élet a halál előtt!, Válj profi előadóvá), sőt hatalmas büszkeséggel töltik el mesterével, Brian Tracyvel közösen írt könyvei is (Hogyan vezetnek a legjobb vezetők?, Az önfegyelem ereje). Első könyve, a nagysikerű Állj félre a saját utadból! már több tízezer példányban kelt el. Brian Tracy szerint Péter a világ egyik legjobb motivációs előadója.

Vásárold meg most Szabó Péter: Válaszd a boldogságot! című nagysikerű könyvét, ha eltökélted magad a változásra, és a boldog élet mellett tetted le a voksodat. Mert minden lehetséges, ha kellően türelmes és kitartó vagy. Ha boldog akarsz lenni a saját életedben, akkor bizony követned kell a szíved hangját.

Most elsők között szerezheted be ezen az oldalon,
a készlet erejéig!

 A könyv ára: 3790 Ft. 

Ne késlekedj sokáig, ha Te is hiszel abban, hogy kétféle kockázat van az életben, az egyik abból fakad, hogy kipróbálsz valamit, a másik abból, hogy nem. A választás minden esetben a tied. Az igazi erő ugyanis abban van, ha mersz egyedi lenni.

​Ne feledd: csodálatosnak születtél, nem tökéletesnek!

Merd a saját életedet élni! Az idő alatt, amíg félelem mögé burkolózunk, amíg nem merjük kimutatni az érzéseinket, amíg rettegünk a csalódásoktól, bizony elszalad mellettünk az élet. Pedig mindannyian boldogságra vágyunk, mégis, oly keveseknek adatik meg ez a csoda. Ahhoz, hogy boldogan éljünk, és utunk végén ne bánjunk meg semmit, elengedhetetlen, hogy bátran éljük meg a saját életünket, ami ugyan lehet, hogy nem tökéletes, de a mienk, tehát joggal csodálatos.

Kérd párban a Boldogságképlet c. könyvvel!

De vigyázz! A két könyv elolvasásával az életről alkotott szemléleted olyan irányba változhat, mellyel előre léphetsz a kívánatos jövőd felé! 

Felkészültél?

Mo Gawdat – Boldogságképlet

A könyv már a megjelenés napján bestsellerré vált, és azóta is rendre készlethiány van belőle a nagyszámú megrendeléseknek köszönhetően. Az eddigi több ezer vásárló garancia arra, hogy mennyire nagyszerű a könyv.

Az oldal alján lévő űrlapon pipáld be, hogy kéred a Boldogságképlet című könyvet is!

​Jelenleg itt nem tudod megrendelni a könyvet, látogass el a www.guruloegyetem.hu weboldalra!

Fizetési módok

Fizetni utánvéttel, illetve bankkártyás fizetéssel is tudsz. Bankkártyás fizetés esetén a biztonságos és népszerű OTP SimplePay oldalára irányítunk, amin keresztül tudod kifizetni a részvételi díjat.

Biztonságos fizetés

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.

FONTOS!

Díjbekérőt és számlát automatikusan állítunk ki számodra az űrlapon megadott adataid alapján, ezért kérlek, hogy pontosan add meg az adataidat.

Kérdésed van?

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor kérlek írj nekünk e-mailt az ugyfelszolgalat@szabo-peter.hu e-mail címre, és örömmel segítünk neked.