Miért van az, hogy egyesek sokkal sikeresebbek, mint más emberek?

Ezen a színvonalas konferencián megtanulhatod Dr. Almási Kittitől, Szabó Pétertől és Szalay Ádámtól azokat a legfontosabb alapelveket a sikerről és eredményességről, melyek a világ legsikeresebb embereit jellemzik.


Könnyű a „sikerszokásokat” gyakorolni, amikor minden szuper.
Mi a helyzet, ha jönnek a nehézségek?

Mindegyikünk életében átlagosan 3 havonta vannak kisebb-nagyobb krízisek saját magunkkal, kapcsolatainkkal, egészségünkkel, hivatásunkkal, vagy pénzügyeinkkel kapcsolatban. A cél, hogy ezeket a kríziseket minél hamarabb észrevedd, hogy ne nyomjanak nagyon mélyre. Ha jól tudsz reagálni ezekre a nehézségekre, vagy „atombiztos sikerszokásaid” vannak, akkor te fogsz nyerni a végén, és erősebb leszel mint korábban – fejlődsz!

Rengeteg eszközt kapsz a kezedbe, amivel a fel-felmerülő krízisekből ki tudod magad rántani. Megtanulod újrateremteni az életed!

A “Teremtsd újra az életedet!” napon maximálisan GYAKORLATI tudást és KONKRÉT eszközöket kapsz a kezedbe, melyekkel TARTÓS eredményeket érhetsz el!

​Szabó Péter

Szabó Péter a kihívások megéléséről, és arról fog beszélni, hogy hogyan nőjünk nagyobbra, mint a problémáink. Továbbá arról is lesz szó, hogy miképpen válhatunk olyan vezetővé, akit az emberek örömmel követnek, még a legnehezebb időszakokban is.

Motivációs előadó, tréner és a többszörös bestseller, az Állj félre a saját utadból! című könyv szerzője.


Dolgozott árokásóként, pincérként, marketingesként, majd kemény, kitartó munkával eljutott oda, hogy több mint 1500 ember vezetőjévé vált.

Ma már csak azzal foglalkozik, ami a legnagyobb boldogságot jelenti számára: előadásokat, tréningeket tart. Teljes elszántsággal azon dolgozik, hogy saját tapasztalatait, és megszerzett tudását másoknak átadva megkönnyítse az emberek életét. Mára több kontinensen keresett előadó (többek között Kanadában, Ausztráliában, Németországban és Svájcban is tartott tréningeket).

Több könyv szerzője, társszerzője (Állj félre a saját utadból!, Van élet a halál előtt!, Válj profi előadóvá), sőt hatalmas büszkeséggel töltik el mesterével, Brian Tracyvel közösen írt könyvei is (Hogyan vezetnek a legjobb vezetők?, Az önfegyelem ereje). Első könyve, a nagysikerű Állj félre a saját utadból! már több tízezer példányban kelt el.

Brian Tracy szerint Péter a világ egyik legjobb motivációs előadója.


DR. ALMÁSI Kitti

Dr. Almási Kitti a kudarc utáni újrakezdésről, és a siker lehetséges belső gátló tényezőiről fog egy lenyűgöző előadást tartani.

​SZALAY ÁDÁM

Szalay Ádám 20 évig dolgozott a televíziózás frontvonalában. A TV2 egykori Naplójának főszerkesztőjeként számos meghatározó találkozásban volt része. Előadásában konkrét lépésekben adja át mindennek esszenciáját, hogyan hozhatod felszínre lenyűgöző tartalékaidat, miként állhatsz talpra egy döbbenetes trauma után és ha megtaláltad legbelső MIÉRT-edet, hogyan nyithatsz ezzel új fejezetet az életedben.

​Mit mondanak, akik már találkoztak péterrel?

Neked való a „Teremtsd újra az életed!” konferencia, ha…

 • igazán hiteles forrásból, a legjobbaktól szeretnél tanulni,
 • volt már olyan nehézség az életedben, amit nem tudtál jól kezelni, és szeretnéd, hogy ha legközelebb ilyen jön, azt már saját előnyödre fordíthasd
 • szeretnél olyan szokásokat felvenni, amik ezerrel a siker felé tolnak, mint egy rakéta
 • check
  korábban sikertelenül próbálkoztál új, pozitív szokásokat felvenni, mert a lustaság és a berögzült negatív szokások úrrá lettek rajtad
 • check
  szeretnéd megduplázni a hatékonyságod
 • check
  nem szeretnél végre egy helyben toporogni, és azt az életet élnéd, amit valójában megérdemelsz!
 • check
  gyakorlati eszközöket szeretnél a kezedbe

​program

9:00-10:00 Regisztráció
10:00-11:30 Előadás
11:30-12:00 Szünet
12:00-13:30 Előadás

13:30-14:30 Ebédszünet
14:30-16:00 Előa​dás
16:00-16:30 Szünet
16:30-18:00 Előadás

Mennyibe kerül a jegy?

Mennyit érne meg neked, ha olyan eszköztárral és tudással rendelkeznél, amelyek a következő krízisedből sokkal rövidebb idő alatt segítenek kimászni? Mennyit érne meg neked, ha 7 rossz szokásodat 7 jó szokásra tudnád cserélni? Ha megduplázhatnád a hatékonyságodat? Ha egy nagy, vágyott célodat fele annyi idő alatt sikerülne elérned?

A legtöbb ember erre minden bizonnyal azt mondja, hogy BÁRMENNYIT!


A jegyek egységesen 14.970 Ft-ba kerülnek!

A jegyek helyjegyek, adott sor, adott székére szólnak, ám a rendelkezésre álló rövid idő miatt a jelentkezések függvényében kerülnek majd kiosztásra, így minél előbb küldöd el a jelentkezésed, annál valószínűbben fogsz jobb, a színpadhoz közel eső helyre kerülni.

Amiről biztosíthatunk, hogy az egyszerre leadott több jegyes rendelések esetén a jegyek automatikusan egymás mellé szólnak majd!

Helyszín és időpont

Erkel színház, Budapest, II. János Pál pápa tér 30.

2018. szeptember 30.

Félreértések, ami miatt mások nem jönnek el erre a napra, és ezzel hatalmas hibát vétenek:

„Nekem ez túl drága.”

Warren Buffett-et, a világ elsőszámú befektetőjét megkérdezték, hogy mi a legjobb befektetés a világon. Ő erre azt válaszolta, hogy a legjobb befektetés, amit tehetsz, ha saját magadba fektetsz!
„Senki nem veheti el tőlünk a képességeinket, és mindenkinek van olyan területe, ahol még tud fejlődni.”
Ha úgy érzed hogy 110%-ig elégedett vagy a hatékonyságoddal, szokásaiddal és kríziskezelési képességeddel, ne gyere el erre a rendezvényre! Azonban ha úgy érzed, hogy van hova fejlődnöd még ezeken a területeken, nem szabad kihagynod ezt a napot, ugyanis ez a befektetés igen csekély ahhoz a hatalmas előnyhöz képest, amit a konferencia adhat számodra!
Könnyen előfordulhat, hogy már aznap megtérül!

„Nem vagyok benne biztos, hogy újat fogok hallani a nap során.”

Egy egyedülálló rendezvényen vehetsz részt, ezt garantálom neked! Ha már túlképzett vagy ezekben a témákban (értsd: rengeteg könyvet elolvastál, sok tréningen részt vettél már), de még ezidáig nem sikerült tartós, pozitív változást elérned, ideje, hogy egy új megközelítésből is hallj róla! Az előadók maximálisan gyakorlati előadást fognak tartani, pontosan tudni fogod, hogy mit csinálj otthon! Sőt, már a rendezvény napján is lesznek olyan gyakorlatok, amik akár azonnali pozitív hatást válthatnak ki belőled.
Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!


Maradt még kérdésed a rendezvénnyel kapcsolatban?

Keress minket bizalommal az alábbi elérhetőségeink bármelyikén:

ugyfelszolgálat@szabo-peter.hu
+36706716671