MotiVakáció 2018

Velünk tartasz?

Akiktől a hétvége folyamán tanulhattok

Szabó Péter motivációs előadó, tréner


​Motivációs előadó, tréner és a többszöri bestseller, az Állj félre a saját utadból! című könyv szerzője. Dolgozott árokásóként, pincérként, marketingesként, majd kemény, kitartó munkával eljutott oda, hogy több mint 1500 ember vezetőjévé vált. Ma már csak azzal foglalkozik, ami a legnagyobb boldogságot jelenti számára: előadásokat, tréningeket tart. Több tízezer főnek tartott előadásai- és tréningjei, és közel százezres példányszámban elkelt könyvein keresztül teljes elszántsággal azon dolgozik, hogy saját tapasztalatait és megszerzett tudását másoknak átadva megkönnyítse az emberek életét.

Nagy Gabriella és Nagyernyei K. Gyula személyiségkutatók


​Személyiségkutatók, a Harmonikus Emberi Kapcsolatok című könyv szerzői. Több mint tizenkét éve foglalkoznak személyiségjegyek kutatásával, kialakulásával és vizsgálatával. Saját bőrükön tapasztalták meg, milyen nagy segítség a hétköznapokban, ha valaki tisztában van a saját és környezete személyiségjegyeivel/felvett mintáival. Nem utolsó sorban ilyenkor lehetőség nyílik a változtatásra, fejlődésre is. Foglalkoznak Enneagram-mal, DISC-kel, vérmérsékletek meghatározásával, MBTI-vel, illetve folyamatosan képezik magunkat az emberi működést érintő minden témakörben. Az elmúlt években több száz embernek segítettek rálépni az önismeret rögös és egyben nagyszerű útjára. Gyakorló szülőkként három közös gyereküket nevelik.

​​Farkas János motívumpont szakértőFarkas János motivációs tréner, motívumpontszakértő és az Érd el könnyedén című könyv szerzője.


Több, mint 25 éve foglalkozik ügyfélközpontú értékesítéssel és képzések tartásával.


Motívumpont szakértőként a nyomás nélküli, eredményes kommunikációt oktatja. Az általa használt technikákat képzéseken, konzultációkon több, mint 10 000 embernek adta már át, amelyek révén a résztvevők sikeresebben tudtak az üzleti és a mindennapi életben boldogulni.
Nős​, öt gyermek boldog édesapja.

Szántai-Csonka Enikő és Szántai Zsolt egészségmentorok


A BodyWakes egy új irányt képvisel az egészség, az ideális testsúly és a magas energiaszint elérésének és megtartásának területén.


Küldetésük, hogy a céget képviselő hiteles szakemberek, úgynevezett egészségmentorok utat mutassanak, megtanítsák és rávezessék az életmódváltást igénylő embereket arra az életformára, aminek eredménye egy teljes, kiegyensúlyozott és boldog élet.

Árak

Részvételi díj - 1 fő részére, közös szobában valakivel 319 940 Ft helyett 159 970 Ft

(részletfizetés esetén 3 x 59 970Ft)

Részvételi díj - 1 fő részére, 1 ágyas szobában 395 940 Ft helyett 199 970 Ft

(részletfizetés esetén 3 x 76 970Ft)

Részvételi díj - 2 fő részére, közös szobában 599 940 Ft helyett 299 970 Ft

(részletfizetés esetén 3 x 109 970Ft)

Gyermek részvételi díj (3-13 éves korig) 45 000 Ft

​​​​Az ár tartalmazza

  • az általunk szervezett programokat
  • a szállást 3 éjszakára
  • teljes ellátást ​a tábor idejére
  • idegenforgalmi adót
  • ingyenes parkolási lehetőséget
  • wellness használatát

A tábor helye és ideje

Dátum: 2018. június 21-24. VAGY 2018. június 28 - július 1.

(4 nap / 3 éjszaka)

Helyszín: Kecskemét, Granada Hotel

Fizetési módok

Fizetni banki átutalással, illetve bankkártyás fizetéssel is tudsz. A banki utalás választása esetén a visszaigazoló emailben díjbekérőt küldünk számodra. Bankkártyás fizetés esetén a biztonságos és népszerű OTP SimplePay oldalára irányítunk, amin keresztül tudod kifizetni a részvételi díjat.

Biztonságos fizetés

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan kerülnek továbbításra a bankfióknak.

FONTOS!

Díjbekérőt és számlát automatikusan állítunk ki számodra az űrlapon megadott adataid alapján, ezért kérlek, hogy pontosan add meg az adataidat. A fizetés után elektronikus számlát állítunk ki minden résztvevőnek, amit emailen keresztül küldünk el.

Kérdésed van?

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor kérlek írj nekünk e-mailt az ugyfelszolgalat@szabo-peter.hu e-mail címre, és örömmel segítünk neked.