Az est témái:

1​.

Kihívásaid megélése: Kezeld és éld meg úgy a feléd érkező kihívásokat, hogy azok ne temessenek maguk alá! Tanuld meg fenntartani a motivációdat!

2.

Emberi kapcsolataid megerősítése: Bárhova is költözöl, egy valaki mindig veled lesz: saját magad. Tedd rendbe kapcsolatod magaddal, barátaiddal, családoddal!

3.

Céljaid gyorsabb elérése: Olyan eszközöket fogsz kapni, amivel céljaidat könnyebben érheted el.

Ki az a Szabó Péter?

Motivációs előadó, tréner és a többszörös bestseller, az Állj félre a saját utadból! című könyv szerzője.

Dolgozott árokásóként, pincérként, marketingesként, majd kemény, kitartó munkával eljutott oda, hogy több mint 1500 ember vezetőjévé vált.

Ma már csak azzal foglalkozik, ami a legnagyobb boldogságot jelenti számára: előadásokat, tréningeket tart. Teljes elszántsággal azon dolgozik, hogy saját tapasztalatait, és megszerzett tudását másoknak átadva megkönnyítse az emberek életét. Mára több kontinensen keresett előadó (többek között Kanadában, Ausztráliában, Németországban és Svájcban is tartott tréningeket).

Több könyv szerzője, társszerzője (Állj félre a saját utadból!, Van élet a halál előtt!, Válj profi előadóvá), sőt hatalmas büszkeséggel töltik el mesterével, Brian Tracyvel közösen írt könyvei is (Hogyan vezetnek a legjobb vezetők?, Az önfegyelem ereje). Első könyve, a nagysikerű Állj félre a saját utadból! már több tízezer példányban kelt el.

Brian Tracy szerint Péter a világ egyik legjobb motivációs előadója.

Emellett boldog férj, és két csodálatos gyermek büszke édesapja.

Hol találkozhattál Péterrel?

Helyszín és időpont

Dátum: 2018. október 12.
18:00 - 21:00

Helyszín: Városi Művelődési Központ Komárno

(Hradná, 945 01 Komárno, Szlovákia)

A RENDEZVÉNY MEGTELT!

Kedves Látogatónk! Ez az előadás megtelt, így nem tudunk több jelentkezést fogadni, ezzel kapcsolatos megértésed köszönjük!

Amennyiben szeretnél legközelebb velünk tartani, kövess minket a Facebook-on, vagy látogass el a www.szabo-peter.hu oldalra, ahol minden aktuális eseményünket közzé teszünk. Köszönjük a bizalmat!