Nem tudok arról beszélni, hogy milyen rossz az élet...

2016.
Május
15.
Vissza a bejegyzésekhez

Én nem tudok arról beszélni, hogy milyen szar az élet... nem tudok arról beszélni, hogy rohadjon meg mindenki... hogy milyen igazságtalanságok történnek körülöttünk, és milyenek a politikusok...

Én csak arról tudok beszélni, ami nálam bevált, és segített nekem abban, hogy a teljesen reménytelen helyzetből eljuthassak oda, hogy ma már egy álom az életem.

Mit javaslok Neked, hogy tényleges változás történhessen az életedben?

1. Fejezd be mások hibáztatását!

Fejezed be azt, hogy másokra vársz. Fejezd be azt, hogy másokra hárítod a felelősséget. Ne foglalkozz azzal, hogy más mit csinál, hanem arra figyelj, hogy te mit tudsz tenni annak érdekében, hogy elsősorban a saját életed jobb legyen.

2. Ismerd fel, hogy senki sem fogja jobbá tenni helyetted az életedet!

Neked kell tenned azért, hogy jobb legyen! Vállald a felelősséget!
Ahhoz, hogy tudj segíteni másokon, a saját életedet kell rendbe tenni. "Üres tányérből nem lehet enni adni."
Nem tehetném meg, hogy adakozom és segítek másoknak, ha még mindig azzal küszködnék, hogy mit eszem holnap.

3. Kezdd el végre megszeretni saját magadat!

Sokat beszélek erről, és azt látom, hogy sokaknak ez kihívásokkal teli. Csípd magad nyakon, amikor kritizálod magad, és fogalmazd át pozitívra azt, ami benned és körülötted történik. Találd meg mindazt, amiért hálás lehetsz, és amiért szeretheted saját magad. Kerüld a negatív környezetet.

4. Legyenek határozott céljaid!

Pontosan tudd, hova akarsz eljutni. Nap mint nap írom a céljaimat. A valódi miértjeimet és persze anyagi jellegű célokat is. Azok számítanak igazán, melyektől könnyezel, ha csak rájuk gondolsz. Az életemben ez az óriási áldás, hogy a gondolataimon keresztül mennyi emberre lehetek pozitív hatással. Téged is arra biztatlak, hogy találd meg, hogyan tudnád más emberek életét valamilyen formában jobbá tenni, és ezáltal fog a tied is nagy lendületet venni.