Nem ígértem könnyű utat...

2017.
Július
22.
Vissza a bejegyzésekhez

Kennedy elnök kampánystatégiája az úgynevezett 20-60-20 elvre épült. Az embereknek van egy húsz százaléka, akik mindig nyitottak az újdonságra, pozitívan szemlélik azt, amit teszel.

Van egy másik húsz százaléka, akinek mindegy, hogy mit teszel vagy nem nem teszel, mit mondasz vagy nem mondasz, bámilyen jobbító szándékkal állsz elő, mindenben megtalálja, hogy az miért rossz, és mi a hiba benne.

És van közte hatvan százalék, akik még bizonytalanok, nem is tudják még esetleg, hogy miről van szó, nincsenek pontos információik, ezért befolyásolhatóak. 

Ez a videó annak a húsz százaléknak, aki nyitott és befogadó, és annak a hatvan százaléknak készült, akinek nincsen különösebb információja rólam. Egy összefoglalást, egy képet szeretnék adni ezzel a videóval arról, hogy ki az, aki vagyok, ki az, aki nem vagyok, mi az, amit teszek és nem teszek, mi az, amit akarok és amit nem akarok:

Ha adott számodra értéket ez a videó, oszd meg kérlek ismerőseiddel is a lenti kék gombra kattintva, hogy minél többekhez eljuthassanak ezek a gondolatok.

Szeretettel,
Péter