Mit kaptam Brian Tracy-től?

2017.
November
06.
Vissza a bejegyzésekhez

Mit kaptam Brian Tracytől?

Még belegondolni is elképesztő, hogy mennyi mindent…

Éveken keresztül mellettem ült az autóban, a nappaliban, a reggeli készülődés közben, és tanított.

Aztán megtörtént a csoda, és találkozhattam vele ÉLŐben!

Ez először 2009-ben történt. Csak álltam vele szemben, földbe gyökerezett lábbal, és zéró angol tudással, így még csak hozzá sem tudtam szólni… :-)

Aztán ismét találkoztunk 2013-ban. Még mindig nem az én meghívásomra érkezett, de már tudta, hogy ki vagyok, mivel addigra már én voltam a kiadója a hanganyagainak magyar nyelven. Készültem rá. Előre megírtuk azt a néhány angol mondatot, amit terveztem mondani neki, kérdezni tőle, de így is elég rendesen belesültem… :-)

Aztán álmodtam egy nagyot, és 2014-ben meghívtam mint előadót, és az hozta meg az igazi áttörést a kapcsolatunkban. Ekkor már beszélgettem is vele, tolmács nélkül, és ez óriási élmény volt!! Az, hogy el tudtam mondani, meg tudtam köszönni neki az elmúlt tíz évet, amit a tudta nélkül velem töltött, és megváltoztatta az életemet. Hiszen EZ volt a motivációm arra, hogy megtanuljak angolul.

Végtelenül büszkén mondhatom, hogy azóta barátok lettünk. Még leírni is elképesztő érzés, hát még megélni! :-)

Számtalanszor voltam nála San Diegoban, Kaliforniában, írtunk és kiadtunk két közös könyvet, és volt, hogy ő is eljött hozzánk, és a nappalinkban sakkozott Vilmoskával. (Vilike vesztésre állt, de aztán beszálltam én is, és nyertünk! ;-))

Ezek mind-mind csodálatos, és egyben felbecsülhetetlen élmények számomra.

DE!

A legeslegnagyobb dolog, amit kaptam tőle, akkor történt, amikor ez a kép készült egy VIP fogadáson.

Vacsora közben egymás mellett ültünk és leheletfinoman, mások számára észrevétlenül megigazította a kezemet, mert túlságosan rákönyököltem az asztalra evés közben.

Másnap, amikor ismét együtt vacsoráztunk, immáron kettesben, megköszöntem neki ezt az igazán bizalmas gesztust, és elmondtam, milyen sokat is jelentett ez nekem. Úgy éreztem, hogy ilyet csak olyan emberek tesznek, akik igazán közel állnak egymáshoz.

Erre ő azt felelte: - Péter, te olyan vagy nekem, mintha a fiam lennél. Amióta ismerlek, figyelemmel kísérem a fejlődésed, mint ember és mint előadó egyaránt, és végtelenül büszke vagyok rád.

Itt aztán eltört a mécses nálam … Akkor is, és most is…

Hálásan köszönöm mindazt a csodát, amit kaptam és folyamatosan kapok tőled Brian!

El sem tudod képzelni, milyen sokat jelentesz nekem...

Nagyon-nagyon szeretlek!

 

U.i.: Várlak szeretettel Európa legnagyobb motivációs show-ján, az Áttörésen: http://attores.net