Munka és magánélet egyensúlya, avagy hogyan váltsuk valóra szakmai ambícióinkat és ápoljuk személyes kapcsolatainkat egyszerre

 • Tanuld meg, hogyan hozd egyensúlyba a férfi és női energiákat és szerepeket a párkapcsolatodban
 • Fedezd fel azokat a módszereket, melyek segítségével építheted partnered önbecsülését, és megerősítheted kapcsolatotok minőségét
 • Ismerd fel a minőségi idő fontosságát, és tanuld meg, hogyan alakíthatsz ki szorosabb kötődést és intimitást
 • Fedezd fel, hogyan alakíthatjátok ki partnereddel a varázslatot és várakozást a legkülönfélébb módokon
 • Tanuld meg, hogyan értékeljétek egymást igazán és miként kommunikáld partnered felé az iránta érzett szereteted és vonzalmad
 • Érezz mély kapcsolódást a pároddal és tanuld meg, hogyan működjetek együtt, egy csapatként

Neked szól ez a tréning, ha:

 • check
  Egyedülálló vagy, és már nagyon szeretnéd végre megtalálni a párod.
 • check
  Párkapcsolatban élsz, de elmúlt az a bizonyos tűz, vagy úgy érzed, hogy nem fektettek kellő hangsúlyt a kapcsolat építésére, erősítésére.
 • check
  Üzletember vagy, akinél nincs meg a munka-magánélet egyensúly.

Christina Stein - PhD, LMFT

előadó, szerző, terapeuta

Christina nőket és férfiakat egyaránt segítő, párkapcsolatok újraélesztésére specializálódott szexuálterapeuta és párkapcsolati szakértő. Magánpraxisát Kalifornia államban, Santa Monicán működteti, ahol egyaránt foglalkozik egyéni- és párterápiával is annak érdekében, hogy kliensei visszaszerezzék a vágyat és a kapcsolatot önmagukkal és partnerükkel.

Férfiaknak, nőknek, és pároknak szóló workshopokat is vezet, inspirálva és megerősítve az azon részt vevőket, hogy miként leljenek rá saját vágyaikra a párkapcsolatokban és az életben egyaránt. Útmutatásainak köszönhetően a párok szorosabb kapcsolatok kialakítására képesek, kapcsolatukat újraéledt kíváncsisággal és elkötelezettséggel folytatva.

Christina három, személyes fejlődéssel kapcsolatos könyv társszerzője, melyek fókuszában a munka és magánélet egyensúlya áll. A kiegyensúlyozott élet megvalósítása iránt érzett szenvedélyének köszönhetően arra tanítja közönségét, hogy miként lehetséges a szakmai ambíciók megtartása és megvalósítása mellett egy izgalmas, szeretetteljes és romantikus párkapcsolat működtetése.

Christina klinikai szakpszichológus, továbbá doktori fokozatott szerzett humán szexualitás témakörben, valamint hitelesített házasság- és családterapeutaként tevékenykedik az Egyesült Államokban, Kaliforniában.

A szeminárium helyszíne és időpontja

Dátum: 2017. október 22. 10-18 óráig

Helyszín: Europa Congress Center,
1021 Budapest, Hárshegyi út 5.

Jegyek az egész napos szemináriumra:

100%  pénzvisszafizetési garancia

Ha nem azt kapod, amire számítasz, csak jelezd nekünk, és mi kérdés nélkül visszaadjuk a szeminárium részvételi díját számodra. Így tehát kockázat nélkül vehetsz részt az eseményen! Azért merünk ilyen garanciát vállalni, mert tudjuk, hogy amit ezen a napon kapni fogsz, az azonnali és tartós változásokat fog elindítani benned!

Jegyvásárlás