Több szabadidő, nagyobb bevétel. Jól hangzik?

A Legyél eredményes! gyakorlatias, megvalósító tréning abban segíthet neked, hogy a lehető leggyorsabban érd el céljaidat!

Az időd legrosszabb kihasználása, ha profi módon csinálsz valamit, amit nem is kellene!

Nagyon sokan nem azzal foglalkoznak a mindennapjaikban, amivel a legtöbb eredményt tudnák elérni. Egész nap hajtanak a munkában, hogy aztán úgy érezzék a nap végére, hogy még több teendőjük van, mint előtte. Dolgoznak, dolgoznak, de úgy érzik, hogy semmit nem haladnak előre. Egy mókuskerék az életük.

Mindenkinek tele van a naptára, csak az nem mindegy, hogy mivel.

A te felelősséged, hogy a legjobban használd ki az idődet, hiszen ez egy olyan erőforrásod, amit nem kapsz vissza. Találd meg, hogy mivel kell foglalkoznod ahhoz, hogy a legrövidebb idő alatt a legnagyobb eredményt érd el!

Miért érdemes eljönnöd a tréningre?

 • Egy olyan megvalósítási eszköztárat és rendszert kapsz a kezedbe, amivel a célokat valósággá változtathatod – rövidebb idő alatt, mint gondolnád!
 • Megduplázhatod a hatékonyságodat. Gondolj csak bele, hogy milyen érzés lenne, ha nem késő éjszakáig kellene - folyamatos lemaradásban - dolgoznod a számodra fontos dolgokon, hanem abban a tudatban feküdnél le minden este, hogy mindent elvégeztél, amit kellett, sőt még többet is?!
 • Olyan feladatokat végzel el a nap folyamán, amelyek azonnali pozitív hatással lesznek az életedre. Felejtsd el, hogy nincs időd tréningekre járni! Itt úgy kapsz egész nap hasznos tudást, hogy közben sok olyan feladatot elvégzel, amit már régóta halogatsz…
 • "A hozzád legközelebb álló 5 ember átlaga vagy." Maximálisan támogató közegbe kerülsz, akik hozzásegítenek ahhoz, hogy fénysebességgel haladhass a céljaid felé!

Neked való ez a tréning?

Mindenképpen itt a helyed, ha:

 • Már van egy konkrét célod az életben, akkor ez a tréning neked szól, hiszen a segítségével gyorsabban eljuthatsz a céljaidhoz, mint valaha!
 • Úgy érzed, hogy nem haladsz egyről a kettőre, és mindig a fontos dolgaid halogatod.
 • Azt érzed, hogy mókuskerékben rekedtél, és nem látod a kiutat felhalmozódott teendőid közül.
 • Fontosnak tartod önmagad megismerését és fejlesztését.
 • Hajlandó vagy kilépni a komfortzónádból a nap során megtanult feladatokkal, és nyitott vagy az új dolgokra!

Nem neked való, ha:

 • Nem vagy nyitott az új dolgokra, és nem szeretnél olyan új embereket megismerni, akik pozitívan szemlélik a világot.
 • Azt gondolod, hogy csak elmenni kell egy ilyen tréningre, de a feladatokat már nem szeretnéd elvégezni.
 • Tökéletesnek tartod magad, és úgy érzed már nincs hova fejlődnöd.

Ki az a Szabó Péter?

Motivációs előadó, tréner és a többszörös bestseller, az Állj félre a saját utadból! című könyv szerzője.

Dolgozott árokásóként, pincérként, marketingesként, majd kemény, kitartó munkával eljutott oda, hogy több mint 1500 ember vezetőjévé vált.

Ma már csak azzal foglalkozik, ami a legnagyobb boldogságot jelenti számára: előadásokat, tréningeket tart. Teljes elszántsággal azon dolgozik, hogy saját tapasztalatait, és megszerzett tudását másoknak átadva megkönnyítse az emberek életét. Mára több kontinensen keresett előadó (többek között Kanadában, Ausztráliában, Németországban és Svájcban is tartott tréningeket).

Több könyv szerzője, társszerzője (Állj félre a saját utadból!, Van élet a halál előtt!, Válj profi előadóvá), sőt hatalmas büszkeséggel töltik el mesterével, Brian Tracyvel közösen írt könyvei is (Hogyan vezetnek a legjobb vezetők?, Az önfegyelem ereje). Első könyve, a nagysikerű Állj félre a saját utadból! már több tízezer példányban kelt el.

Brian Tracy szerint Péter a világ egyik legjobb motivációs előadója.

Emellett boldog férj, és két csodálatos gyermek büszke édesapja.

Hol találkozhattál Péterrel?

Nézd meg, mit mond Péterről a világ legismertebb személyiségfejlesztő írója és előadója, Brian Tracy:

Korlátozott ideig kedvezményes áron jelentkezhetsz a tréningre!

A tréning díja 49.970 Ft helyett - korlátozott ideig -
29.970 Ft.

Érj el tartós változást már a tréning napja alatt!

Ellenkező esetben élhetsz a 100%-os Garanciánkkal. Ha nem azt kapod, amire számítasz, csak jelezd nekünk és mi kérdés nélkül visszaadjuk a tréning részvételi díját számodra. Így tehát kockázat nélkül vehetsz részt az eseményen! Azért merünk ilyen garanciát vállalni, mert tudjuk, hogy amit ezen a tréningen kapni fogsz, az azonnali és tartós változásokat fog elindítani benned!

Nézd meg, mások hogyan nyilatkoznak Szabó Péter tréningjeiről

"Úgy érzem, hogy az út, amire ráléptem, tele van megválaszolandó kérdésekkel, amihez te rengeteg segítséget adtál ezzel a kétnapos tréninggel. A gyakorlatias példákon keresztül jobban el tudom hinni, hogy ez nekem is sikerülni fog! Jó úton haladok a saját utamon! Hálás vagyok neked az őszinteségedért, a tudásodért, humorodért! Köszönöm!"

Antal Mónika

„Nagyszerű, hogy segítesz ráébreszteni az embereket olyan dolgokra, amikről ők maguk nem is hiszik, hogy léteznek, vagy csak nem vesznek tudomást róla. Köszönettel!”

Posta Ferenc

„Minden elismerésem a tiéd! Olyat alkottál meg, ami egyedülálló Magyarországon, vér profi és nagy nagy szüksége van rá az embereknek!”

Tóth Istvánné Kata

„Leírhatatlan az az érzés, amit szeretnék megfogalmazni. Biztos vagyok benne, hogy az életem a mai naptól gyökeres fordulatot vesz!”

Krucsai Ilona

„Nagyon hálás vagyok, amiért valódi tartalmat kaptam tőled és szívvel-lélekkel azon dolgoztál, hogy segíts megszabadulni a korlátainktól.”

Kozma Rita

A tréning helyszíne és időpontja

Dátum: 2017. december 3. 10:00 - 18:00

Helyszín: Europa Congress Center, 1021 Budapest, Hárshegyi út 5.

Jegyvásárlás