online közvetítés!

Brian Tracy és Szabó Péter

TEREMTSD ÚJRA AZ ÉLETED!

2018. szeptember 30.
10:00 - 18:00

ÉLŐ ONLINE KÖZVETÍTÉS - A FÉRŐHELYEK LIMITÁLTAK!

Megtiszteló módon mindössze 2 hét alatt megteltek az Erkel Színház ülőhelyei, ezért sokatok kérésére megnyitottuk az online élő közvetítés lehetőségét.


Válts jegyet az online közvetítésre az alábbi űrlapon és tarts velünk te is a világ bármely pontjáról online, akár otthonod kényelméből!

Fontos tudnod, hogy a férőhelyek az online közvetítésre is limitáltak.

Az élő közvetítés megtekintéséhez a jegyed alábbi megváltásán túl mindössze stabil internetkapcsolatra lesz szükséged és amennyiben mégis bármely technikai problémába ütköznél, még 72 órán keresztül visszanézhető lesz az élő közvetítés felvétele.

A “Teremtsd újra az életedet!” napon maximálisan GYAKORLATI tudást és KONKRÉT eszközöket kapsz a kezedbe, melyekkel TARTÓS eredményeket érhetsz el!

online közvetítés!

Ezen a napon az alábbiakról tanulhatsz:

 • 1
  A benned rejlő lehetőségek feltárása - A legsikeresebb emberek különleges stratégiái és technikái.
 • 2
  Fókuszpont gondolkodás! - Egyértelműség, fókusz és koncentráció – három kulcs az eredményesség maximalizálásához, melyek meghatározzák, hogy mit is akarsz elérni az élet négy kulcsterületén.
 • 3
  Figyelj a jövőre! – A legfontosabb vezetői képesség: megálmodni és megalkotni az ideális jövőt.
 • 4
  Figyelj a célokra! Miként állíts célokat, és hogyan érd el mindegyiket? Bizonyítottan működő képlet, melyet már több mint 1.000.000 ember alkalmazott világszerte.
 • 5
  Törekedj kiválóságra! – Légy a szakterületed legjobban megfizetett művelői között, csatlakozz a legjobban kereső felső 20%-hoz és duplázd meg a jövedelmed 30-60 napon belül!
 • 6
  Figyelj az eredményekre! – Szervezd meg az idődet és az életedet, villámgyorsan növelve ezzel az eredményeidet, és tanuld meg, hogyan végezz el több feladatot gyorsabban és könnyebben nap mint nap!
 • 7
  Keresd a megoldásokat! Tanuld meg, miként oldd meg a problémáidat, hogyan távolítsd el a sikered útját álló akadályokat, hozz jobb döntéseket, hárítsd el a hátráltató tényezőket, melyek visszatartanak és végezz el több feladatot kevesebb idő alatt!
 • 8
  Figyelj a pénzre! Válj pénzmágnessé, növeld a bevételeidet gyorsan és sajátítsd el a milliárdosok gondolkodás- és viselkedésmódját!
 • 9
  Cselekedj! Végezz el több feladatot gyorsabban és koncentráltabban, fejleszd ki a “sürgősség érzését”, és alkalmazd a lendület törvényét a munkádban és életedben egyaránt.
 • 10
  A kiemelkedően sikeres emberek 7 szokása – Tanuld meg, miként gondolkodnak és cselekszenek a legjobban kereső emberek.
 • 11
  7 szabály a XXI. században – Tanuld meg és ültesd át a gyakorlatba is a legsikeresebb emberek legfontosabb alapelveit, bármely területről is legyen szó.

Azon gyakorlati ötletek és stratégiák, melyeket ezen a szemináriumon lesz lehetőséged megtanulni, dollármilliókba kerülne neked, ha te magad kutatnád és gyakorolnád őket.
Azonnali fejlődésre számíthatsz életed minden területén.

Brian Tracy

előadó - tréner - szerző

Brian Tracy a Brian Tracy International elnöke és vezérigazgatója.
A vállalat egyéni és szervezeti tréningekre szakosodott.

Briant ma a világ egyik legjobb előadójaként, trénereként és szemináriumvezetőjeként tartják számon.

Több mint 1000 cégnél tartott már konzultációt és több mint 5.000.000 embert szólított már meg 5.000 beszélgetés és szeminárium során, melyeket az Egyesült Államokban, Kanadában és további 82 országban tartott világszerte.

Előadóként és szemináriumvezetőként több mint 250.000 emberrel találkozik minden évben.

A Brian Tracy International megalapítása előtt egy 265 millió dolláros forgalmat bonyolító vállalat vezérigazgatója volt.

Sikeres karriert tudhat maga mögött az értékesítés és marketing, a befektetések, ingatlanfejlesztések, a vállalati felvásárlások, az import, a terjesztés és a menedzsment-tanácsadás területén.

6 kontinens 120 országában járt és dolgozott már, négy nyelven beszél.

Brian boldog házasember, négy gyermeke van.

​Szabó Péter

Motivációs előadó, tréner és a többszörös bestseller, az Állj félre a saját utadból! című könyv szerzője.

Dolgozott árokásóként, pincérként, marketingesként, majd kemény, kitartó munkával eljutott oda, hogy több mint 1500 ember vezetőjévé vált.

Ma már csak azzal foglalkozik, ami a legnagyobb boldogságot jelenti számára: előadásokat, tréningeket tart. Teljes elszántsággal azon dolgozik, hogy saját tapasztalatait, és megszerzett tudását másoknak átadva megkönnyítse az emberek életét. Mára több kontinensen keresett előadó (többek között Kanadában, Ausztráliában, Németországban és Svájcban is tartott tréningeket).

Több könyv szerzője, társszerzője (Állj félre a saját utadból!, Van élet a halál előtt!, Válj profi előadóvá), sőt hatalmas büszkeséggel töltik el mesterével, Brian Tracyvel közösen írt könyvei is (Hogyan vezetnek a legjobb vezetők?, Az önfegyelem ereje). Első könyve, a nagysikerű Állj félre a saját utadból! már több tízezer példányban kelt el.

Brian Tracy szerint Péter a világ egyik legjobb motivációs előadója.


Neked való a „Teremtsd újra az életed!” konferencia, ha…

 • igazán hiteles forrásból, a legjobbaktól szeretnél tanulni,
 • volt már olyan nehézség az életedben, amit nem tudtál jól kezelni, és szeretnéd, hogy ha legközelebb ilyen jön, azt már saját előnyödre fordíthasd
 • szeretnél olyan szokásokat felvenni, amik ezerrel a siker felé tolnak, mint egy rakéta
 • check
  korábban sikertelenül próbálkoztál új, pozitív szokásokat felvenni, mert a lustaság és a berögzült negatív szokások úrrá lettek rajtad
 • check
  szeretnéd megduplázni a hatékonyságod
 • check
  nem szeretnél végre egy helyben toporogni, és azt az életet élnéd, amit valójában megérdemelsz!
 • check
  szeretnél korunk egyik legnépszerűbb siker előadójával, írójával személyesen találkozni Budapesten (most nem kell külföldre utaznod, nem kell több százezer forintos jegyárakat kifizetned érte)!

​program

9:00-10:00 Regisztráció
10:00-11:30 Előadás
11:30-12:00 Szünet
(a szünetben VIP vendégeinknek közös fotózás Brian Tracy-vel és Szabó Péterrel)
12:00-13:30 Előadás

13:30-14:30 Ebédszünet
14:30-16:00 Előa​dás
16:00-16:30 Szünet
(a szünetben VIP vendégeinknek közös fotózás Brian Tracy-vel és Szabó Péterrel)
16:30-18:00 Előadás

Az előadás megtelt, ezért megnyitottuk az online közvetítést!

Mennyibe kerül a jegy?

Mennyit érne meg neked, ha olyan eszköztárral és tudással rendelkeznél, amelyek a következő krízisedből sokkal rövidebb idő alatt segítenek kimászni? Mennyit érne meg neked, ha 7 rossz szokásodat 7 jó szokásra tudnád cserélni? Ha megduplázhatnád a hatékonyságodat? Ha egy nagy, vágyott célodat fele annyi idő alatt sikerülne elérned?

A legtöbb ember erre minden bizonnyal azt mondja, hogy BÁRMENNYIT!

Brian Tracy nem sűrűn jár Magyarországon. Az elmúlt pár évben, amikor itt járt, a jegyek több mint százezer forintba kerültek. 

Péterrel az idei évben szintén csak külföldön találkozhatsz
az idei évben, mivel nem tart nyilvános tréninget Magyarországon.


Most azonban nem kell több százezer forintot kifizetned, az online közvetítést
14.970 Ft-ért megvásárolhatod!

FIGYELEM!
Brian Tracy nem sűrűn jár Magyarországon. Az elmúlt pár évben, amikor itt járt, a jegyek több mint százezer forintba kerültek. Nem tudjuk, hogy hogy Brian-nel mikor lesz lehetőséged újra Magyarországon találkozni, és Péter is egyre több előadást vállal külföldön, így lehet, hogy most UTOLJÁRA állnak egy színpadon együtt. Ha biztosan nem akarsz lemaradni, tarts velünk online!

​Mit mondanak, akik már találkoztak péterrel?

Brian és Péter a Frizbiben!

Félreértések, ami miatt mások nem jönnek tartanak velünk, és ezzel hatalmas hibát vétenek:

„Nekem ez túl drága.”

Warren Buffett-et, a világ elsőszámú befektetőjét megkérdezték, hogy mi a legjobb befektetés a világon. Ő erre azt válaszolta, hogy a legjobb befektetés, amit tehetsz, ha saját magadba fektetsz!
„Senki nem veheti el tőlünk a képességeinket, és mindenkinek van olyan területe, ahol még tud fejlődni.”
Ha úgy érzed hogy 110%-ig elégedett vagy a hatékonyságoddal, szokásaiddal és kríziskezelési képességeddel, ne gyere el erre a rendezvényre! Azonban ha úgy érzed, hogy van hova fejlődnöd még ezeken a területeken, nem szabad kihagynod ezt a napot, ugyanis ez a befektetés igen csekély ahhoz a hatalmas előnyhöz képest, amit a konferencia adhat számodra!
Könnyen előfordulhat, hogy már aznap megtérül!

„Nem vagyok benne biztos, hogy újat fogok hallani a nap során.”

Ezt az előadását Brian még nem tartotta meg eddig Magyarországon. Ráadásul most Péterrel közösen állították össze a nap tematikáját. Egy egyedülálló rendezvényen vehetsz részt, ezt garantálom neked! Ha már túlképzett vagy ezekben a témákban (értsd: rengeteg könyvet elolvastál, sok tréningen részt vettél már), de még ezidáig nem sikerült tartós, pozitív változást elérned, ideje, hogy egy új megközelítésből is hallj róla! Péter és Brian maximálisan gyakorlati előadást fog tartani, pontosan tudni fogod, hogy mit csinálj otthon! Sőt, már a rendezvény napján is lesznek olyan gyakorlatok, amik akár azonnali pozitív hatást válthatnak ki belőled.
Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!


Maradt még kérdésed a rendezvénnyel kapcsolatban?

Keress minket bizalommal az alábbi elérhetőségeink bármelyikén:

ugyfelszolgálat@szabo-peter.hu
+36706716671